Iedere dag verliezen we water via urine, ontlasting, transpiratie en de ademhaling. Het is logisch dat dit aangevuld moet worden. Uit onderzoek blijkt dat zo’n 70% van de mensen te weinig drinkt (en) en daardoor chronisch uitgedroogd raakt.

Uitdroging kan tot veel gezondheidsklachten en ziektes leiden. Water is de basis van alle leven op aarde. Het menselijk lichaam bestaat gemiddeld uit 70% procent water en moet voldoende gehydrateerd blijven voor optimale gezondheid en welzijn. Je kunt zeggen dat de meeste lichaamsprocessen in een ‘waterige’ omgeving plaatsvinden.

Aangeraden wordt om dagelijks 30 ml. water per kilogram lichaamsgewicht te drinken. Weeg je bijvoorbeeld 67 kilogram dan is de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid water 2 liter. De beste manier om jouw lichaam te hydrateren is het drinken van voldoende, zuiver en gezond water.

Het is algemeen bekend dat onder andere stress, gebrek aan lichaamsbeweging, bewerkt voedsel, kunstmatige smaak- en kleurstoffen, frisdrank, alcohol, sigaretten, synthetische ingrediënten in cosmetica en verzorgingsproducten, vervuiling (lucht en straling), chloor, plastics, pesticiden en insecticiden onze gezondheid en vitaliteit ondermijnen.

Het is aangetoond dat ook het drinken van kraanwater en water uit flessen het lichaam verzuurt. Onbedoeld en onbewust werken we zo vergiftiging en verzuring van ons lichaam in de hand. Dit alles kan leiden tot diverse welvaartsziektes zoals hart- en vaatziekten en diabetes type 2. Miljarden mensen hebben te maken met ziekenhuisonderzoeken en een record aantal mensen gebruikt geneesmiddelen. Met een gezonde leefstijl (levensstijl) en een gezond voedingspatroon in combinatie met het drinken van het juiste water is het mogelijk het tij te keren en je lichaam te ontgiften, te zuiveren en te ontzuren. Dit zal een opmerkelijke verbetering geven van je gezondheid, welzijn en vitaliteit. Diverse gezondheidsklachten en ziektes kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Kangen apparaat

 

Sinds kort heb ik een Kangenapparaat in mijn keuken staan. Dit Kangenapparaat zorgt ervoor dat mijn water geïoniseerd wordt met als gevolg dat het geïoniseerde water wat ik nu uit mijn kraan drink een ontgiftende en ontzurende werking heeft en enorm hydraterend is.