Missie en visie

In mijn praktijk kies ik voor een complementaire benadering. Deze staat voor het verbeteren van de totale gezondheid (lichaam & geest) door het wegnemen van de oorzaken achter de klacht(en).

Veel mensen denken dat ze gezond eten, maar wanneer je doorvraagt blijkt dat meestal niet zo te zijn. Onbewust of door onwetendheid kiezen zij voor voedingsmiddelen die hun lichaam uit balans brengt in plaats van het te voeden met als gevolg dat er allerlei gezondheidsklachten ontstaan.

Juist via aangepaste en een optimale voeding is er vaak verbetering te bereiken. Als natuurdiëtist en Orthomoleculair Therapeut geef ik vanuit een complementaire visie professioneel advies op het gebied van voeding en gezondheid. Er bestaat geen enkel dieet dat voor iedereen geschikt is. Een dieet is persoonlijk en afhankelijk van uw klachten en de levensfase waarin u zit. Graag help ik u bij het vinden van de voeding die bij u past.

Met mijn praktijk ben ik aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP), de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG), Koepel KAB en Natuur Diëtisten Nederland (NDN).

Neem contact op

Voor meer informatie of het maken van een afspraak verzoek ik u contact met mij op te nemen.

Neem contact op