Missie en visie

In mijn praktijk kies ik voor een complementaire benadering. Deze staat voor het verbeteren van de totale gezondheid (lichaam & geest) door het wegnemen van de oorzaken achter de klacht(en).

Veel mensen denken dat ze gezond eten, maar wanneer je doorvraagt is dat helemaal niet zo. Onbewust of door onwetendheid kiezen zij voor voedingsmiddelen die hun lichaam uit balans brengen in plaats van het te voeden met als gevolg dat er allerlei gezondheidsklachten ontstaan.

Juist via een aangepaste en een optimale voeding is er vaak verbetering te bereiken. Als natuurdiëtist en Orthomoleculair Therapeut geef ik vanuit een complementaire visie professioneel advies op het gebied van voeding en gezondheid. Er bestaat geen enkel dieet dat voor iedereen geschikt is. Een dieet is persoonlijk. Graag help ik u bij het vinden van de voeding die bij u past.

Neem contact op

Voor meer informatie of het maken van een afspraak verzoek ik u contact met mij op te nemen.

Neem contact op