Monique van Iwaarde 
Natuurdiëtist & Orthomoleculair therapeut


Werkwijze

Wanneer u een consult afspraak heeft gemaakt, ontvangt u van mij een bevestiging per email met een intakeformulier, een behandelovereenkomst, een metabole klachten- en een voedingsregistratielijst die ik graag uiterlijk 3 werkdagen voor het consult ingevuld retour ontvang.  

Kennismakingsgesprek 

Dit is een gratis telefonisch gesprek van max. 10 minuten waarin ik een inschatting kan maken of ik u zou kunnen helpen. Hier hoeft u geen afspraak voor te maken.


Intake consult 

U kunt kiezen uit een intake consult van 60 of 90 minuten. We bespreken hierin uw klachten, uw verwachtingen of hulpvraag, uw huidige eet- en leefpatroon, wat u gedaan heeft om uw gezondheid te verbeteren enz. Op basis van deze gegevens kan ik beoordelen of ik u zou kunnen helpen. Mocht dit het geval zijn dan bekijken we samen welk behandelplan het beste bij u past.


Vervolgconsult(en)

In de vervolgconsulten van 15, 30 of 60 minuten bespreken we o.a. uw vragen, (bloed)onderzoeken, eventuele dieetaanpassingen en vorderingen, hoe u om kunt gaan met lastige situaties enz. De tijd van dit gesprek kan worden afgestemd op uw behoefte. 
Een vervolgconsult vindt gemiddeld 4 tot 8 weken na het eerste consult plaats of eerder indien u dat wenst.